1810939.jpg
Pohja
300 g Suklaadigestive-keksejä tai tavallisia
75 g voita sulatettuna
Täyte
2 dl kuohukermaa
1 prk Mascarpone-juustoa tai maustamatonta tuorejuustoa
1 prk Creme Fraiche
1 pss pakastevadelmia
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
5 liivatelehteä
1/2 dl vettä tai vadelmamehua
Koristeluun
Vadelmia

Murskaa keksit ja lisää siihen sulatettu voi. Painele irtovuoan tai reunavuoan pohjalle.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan 10 minuutiksi.
Kuumenna kerma kattilassa lämpöiseksi, älä keitä. Sekoita joukkoon tuorejuusto, ranskankerma ja sokerit. Sekoita tasaiseksi. Jos tuorejuusto jää paakuiksi, käytä sekoittamisen apuna sauvasekoitinta. Lisää vadelmat joukkoon. Täytteen kuuluu ollakin juoksevaa tässä vaiheessa.
Sulata puristetut liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan ja lisää liivateneste täytteen joukkoon. Kaada vuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele.