Kun aineksia jää täytekakuista yli, syntyy tällainen kakku...

1911707.jpg

Pohja
1 pkt kaurakeksejä
75 g voita

Täyte

6 liivatelehteä

1 prk Flora Vispiä

2 dl ranskankermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

400 g vadelmia

1 dl Marianne-rouhetta

Pinnalle

200 g vadelmia

1 dl hyytelösokeria

2 dl vettä

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vispi. Soseuta vadelmat toisessa astiassa sauvasekoittimella. Lisää vadelmien joukkoon tuorejuusto ja ranskankerma sekä sokerit. Käytä vielä sauvasekoitinta, jotta saat tuorejuustokokkareet sileäksi. Sulata liivatelehdet kiehuvaan vesitilkkaan ja kaada vadelmaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi vaahdotettu Flora Vispi ja Marianne-rouhe. Kaada täyte vuokaan kaksipohjan päälle. Anna hyytyä seuraavaan päivään.

Ripottele hyytyneen kakun pinnalle vadelmia. Tee hyytelösokerista kiille ja kaada jäisten vadelmien päälle. Anna vielä hetken hyytyä jääkaapissa, ennen kuin irroitat kakun ja syöt sen.