Tein taas Mariannekakkua. Tämän piti lähteä tiistaisiin hautajaisiin, mutta taidan tehdä vielä uuden, sillä tämä jäi vähän matalaksi...Olisi pitänyt tehdä 1,5 -kertainen annos taikinaa tähän vuokaan.

1961812.jpg

200 g margariinia
2,5 dl sokeria
3 munaa
1/2  prk kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1,5 dl Marianne crushia (1/2  pss)

Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen, voimakkaasti vatkaten. Sekoita keskenään kuivat aineet toisesa kulhossa. Lisää taikinaan ensin kermaviili ja lopuksi kuivat aineet. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 60 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassaan noin 15 minuuttia, ennen kuin kumoat kakun.