Vaaleanpunaisella synttäriteemalla jatketaan...
Pohja
175 g kaurakeksejä
75 g margariinia
Punaherukkatäyte
300 g punaherukoita
1 prk Flora Vispiä
300 g Mascarponejuustoa
1 prk Creme Fraichea
2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
6 liivatelehteä
Koristelu
1 levy valkoista suklaata raastettuna
Sulata margariini ja murskaa keskit. Sekoita rasva ja keksimurut ja painele reunavuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet pehmiämään kylmään veteen. Soseuta punaherukat sauvasekoittimella. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit, tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää vaahtoon myös viinimarjat. Kiehauta tilkka vettä kattilassa ja sulata siihen pehmenneet liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana punaherukkavaahdon joukkoon. Kaada pohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä kylmässä yön yli.
Raasta valkosuklaa ja ripottele kakun päälle. Koristele haluamallasi tavalla. Tämä kakku tarjottiin Hello Kitty -teeman mukaan valmiilla kakkukoristeella ja marsipaaniperhosilla.
Kommentit