1243366861_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3 pkt grahampaahtoleipää


Täyte 1: Kinkkutäyte

500 g palvikinkkua palana

1 tlk sinappi-kurkkusalaattia

1 prk ranskankermaa

200 g ruohosipulituorejuustoa


Täyte 2: 1 prk Italiansalaattia


Kostutus

2 dl vettä

1 rkl sitruunamehua


Kuorrutus

600 g ruohosipulituorejuustoa

2 prk ranskankermaa


Koristelu

salaatinlehtiä

herneenversoja

ohuita kinkkusiivuja

ohuita meetwurstisiivuja

kirsikkatomaatteja

vihreitä viinirypäleitä


Valmista kinkkutäyte. Hienossa palvikinkku monitoimikoneessa. Lisää joukkoon loput kinkkutäyteen ainekset.

Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Lado tarjottimelle ensimmäinen kerros leipiä. Tässä kakussa on 3 x 3,5 leipää joka kerroksessa.

Kostuta alin leipäkerros ja levitä päälle puolet kinkkutäytteestä. Lado taas kerros leipiä ja levitä toiseen väliin Italiansalaatti. Viimeiseen väliin tulee taas kinkkutäytettä. Lado vielä päälle yksi paahtoleipäkerros. Kiedo kakun päälle kelmu ja anna makujen tasaantua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Vatkaa ranskankermat ja tuorejuustot vaahdoksi 5 minuuttia. Levitä kuorrutetta kakun päälle ja reunoille. Pursota lopulla kuorrutteella kakun reunat. Koristele.