Kermaruusulta löysin herkullisen passionmoussekakun ohjeen. Muokkasin siitä omanlaiseni version.
Pohja
300 g kaurakeksejä
100 g voita
Passionmousse
2 prk Flora Vispiä
2 prk Mascarponejuustoa
2 dl sokeria
3 dl passionpyretä
12 liivatelehteä
Murskaa keksit ja kaada murujen joukkoon sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi ja kaada lautaselle reunavuoan sisään. Laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota Vispit ja lisää vaahtoon mascarponejuusto, sokeri ja passionpyre. Kuumenna ½ dl passionpyretä ja sulata pehmenneet liivatelehdet kuumaan nesteeseen. Kaada liivateseos passionmoussen joukkoon ja kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
Kommentit