Pohja

150 g kaurakeksejä

1/2 dl Wienernougat crushia

50 g voita


Täyte

6 liivatelehteä

1/2 dl kahvia

1 dl kermalikööriä

200 g valkosuklaata

4 dl vispikermaa

2 tl vanilliinisokeria


Koristelu

200 g valkosuklaata

vaaleanpunaista elintarvikeväriä

keksejä


Murskaa keksit ja lisää joukkoon Wienernougat crush ja sulatettu margariini. Painele keksimuruseos reunavuoan pohjalle.

Valmista täyte. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna kahvi ja kermalikööri kiehuvan kuumaksi ja sulata pehmenneet liivatelehdet kuuman nesteen sekaan. Sulata valkosuklaa mikrossa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta vanilliinisokerilla. Sekoita sulatettu valkosuklaa kermavaahdon joukkoon. Lisää myös liivateneste ohuena nauhana vaahdon joukkoon samalla hyvin sekoittaen. Kaada täyte murupohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Sulata valkosuklaa mikrossa ja värjää seos vaaleanpunaiseksi elintarvikevärillä. Kaada suklaa leivinpaperin päälle ja anna kovettua jääkaapissa. Raasta kovettunut suklaa kakun päälle. Koristele kakun reuna kekseillä.