Tämä ohje on peräisin Myllyn Paras -ohjevihkosesta.
1810997.jpg
Pohja
4 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
125 g margariinia
1 muna
1 dl kermaa

Täyte
400 g jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
2 rkl vehnäjauhoja
1 dl salsakastiketta
2 dl vettä
1 rkl lihafondia
1 tl mustapippuria
1/2 tl chilijauhetta
1 tl basilikaa
250 g wokkivihanneksia esim. Wok Acapulco
2 munaa

Päälle
1 dl juustoraastetta

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin. Sekoita joukkoon pehmeä margariini. Lisää sekaan muna ja kerma ja sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina piirakkavuokaan pohjalle ja reunoille.

Paista jauheliha pannussa. Lisää hienonnetut sipulit ja paista seosta hetki. Ripottele jauhot jauhelihan päälle ja sekoita. Lisää salsakastike ja vesi sekä mausteet ja vihannekset. Anna täytteen saostua ja kypsyä noin 5 minuuttia. Ota seos liedeltä ja sekoita siihen munat. Levitä täyte piirakkapohjalle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Paista 225 asteisen uunin alimmalla tasolla 40-45 minuuttia.