Pohja
1 pkt (300g) suklaadigestive-keksejä
75 g voita
Kinuski
200 g kondensoitua maitoa
Suklaamousse
5 valkuaista
5 keltuaista
250 g tummaa suklaata
Pinnalle
vadelmia
suklaarouhetta
Hienonna keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Irrota kondensoidusta maitotölkistä etiketit ja keitä miedolla lämmöllä vesihauteessa 3 tuntia. Levitä hieman jäähtynyt kinuski keksipohjan päälle.
Sulata suklaa mikrossa 30 sekunnin jaksoissa. Sekoita aina välillä. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vaahdota keltuaiset erikseen toisessa kulhossa. Kaada sulatettu suklaa keltuaisvaahdon joukkoon. Lisää valkuaisvaahto kolmessa erässä suklaaseokseen välillä kevyesti sekoittaen. Kaada suklaavaahto vuokaan ja tasoita pinta. Anna jähmettyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele vadelmilla ja suklaarouheella.
Kommentit