Huomasin kaupassa uuden kesäsuklaan Maraboulta. Oli tosi hyvää ihan sellaisenaankin, mutta toisen levyn upotin näihin muffineihin. Tein leivonnaiset sydänvuokiin ja ne menivät äitienpäiväjuhlan kahvioon tyttäreni koululle.
5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
3 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
3 rkl kaakaojauhetta
2 munaa
2,5 dl maitoa
1/2 dl juoksevaa margariinia
200 g Maraboun mansikkasuklaata
Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe ja vanilliinisokeri kulhossa. Vatkaa toisessa kulhossa munat kevyesti. Lisää munien joukkoon maito ja rasvasula. Sekoita näiden joukkoon kuivat aineet ja rouhittu suklaa. Kaada taikina muffinivuokiin tai voideltuun muffinipeltiin. Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia.
Koristele tomusokerkuorrutteella ja tuoreilla mansikoilla.
Kommentit