En osannut päättää teenkö kummipojan synttäreille Baileyskakun vai Daimkakun. Tässä yhdistyy molemmat!

1261223741_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1261223716_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

300 g kaurakeksejä

100 g voita


Täyte

10 liivatelehteä

1½ dl Baileysia

2 prk Mascarpone-juustoa

2 dl sokeria

4 tl vanilliinisokeria

2 prk Flora Vispiä vaahtona

1 prk ranskankermaa

150 g Daimia muruina


Murusta keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vispit ja lisää vaahtoon Mascarponejuusto hyvin sekoittaen. Lisää sokerit ja Daimit.  Kuumenna Baileys kiehuvaksi ja sulata liivatteet siihen. Lisää liivateseos ohuena nauhana muun täytteen joukkoon. Kaada täyte irtopohjavuokaan ja anna hyytyä kylmässä yön yli. Koristele suklaarouheella. Tällä ohjeella tulee todella iso kakku. Tein itse säädettävään reunavuokaan 28 cm halkaisijaltaan.