En osannut päättää teenkö kummipojan synttäreille Baileyskakun vai Daimkakun. Tässä yhdistyy molemmat!
Pohja
300 g kaurakeksejä
100 g voita
Täyte
10 liivatelehteä
1½ dl Baileysia
2 prk Mascarpone-juustoa
2 dl sokeria
4 tl vanilliinisokeria
2 prk Flora Vispiä vaahtona
1 prk ranskankermaa
150 g Daimia muruina
Murusta keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos irtopohjavuokaan.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vispit ja lisää vaahtoon Mascarponejuusto hyvin sekoittaen. Lisää sokerit ja Daimit. Kuumenna Baileys kiehuvaksi ja sulata liivatteet siihen. Lisää liivateseos ohuena nauhana muun täytteen joukkoon. Kaada täyte irtopohjavuokaan ja anna hyytyä kylmässä yön yli. Koristele suklaarouheella. Tällä ohjeella tulee todella iso kakku. Tein itse säädettävään reunavuokaan 28 cm halkaisijaltaan.
Kommentit