Hellapoliisin suositulla ohjeella tein sunnuntain kahvipöytään tämän kakun.

1868075.jpg

Pohja
300 g Suklaadigestivekeksejä
100 g voita

Täyte
1 prk Flora Vispiä
1 levy (120 g) Pandan valkosuklaata
1 prk maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria.
4 liivatetta
2 rkl sitruunamehua
2 isoa Daim-patukkaa

Sekoita keksinmurut ja sula rasva ja painele seoa lautaselle asetettuun reunavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja lisää rahka. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa, sitruunanmehu ja rouhitut Daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki ja kaada liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle. Anna hyytyä 2-4 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele.