Tein mummin syntymäpäiville myös näitä minttukrokanttisuklaalla kuorrutettuja suklaapaloja.
Pohja
100 g margariinia
2 munaa
1½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
1 dl maitoa
Kuorrutus
300 g minttukrokanttisuklaata (Marabou)
50 g margariinia
Sulata margariini ja anna sen jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahdon joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Sekoita tasaiseksi ja kaada leivinpaperin päälle uunipellin päälle. Paista 200 asteessa 12 minuttia. Anna jäähtyä.
Sulata suklaa mikrossa 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita aina välillä. Sulata margariini ja sekoita sen joukkoon sulatettu suklaa. Levitä pohjan päälle ja laita jääkaappiin. Leikkaa jäähtyneenä paloiksi.
Kommentit