Tein mummin syntymäpäiville myös näitä minttukrokanttisuklaalla kuorrutettuja suklaapaloja.

1292786409_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

100 g margariinia

2 munaa

1½ dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

2 rkl kaakaojauhetta

2 tl leivinjauhetta

2 tl vanilliinisokeria

1 dl maitoa


Kuorrutus

300 g minttukrokanttisuklaata (Marabou)

50 g margariinia


Sulata margariini ja anna sen jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahdon joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito. Sekoita tasaiseksi ja kaada leivinpaperin päälle uunipellin päälle. Paista 200 asteessa 12 minuttia. Anna jäähtyä.

Sulata suklaa mikrossa 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita aina välillä. Sulata margariini ja sekoita sen joukkoon sulatettu suklaa. Levitä pohjan päälle ja laita jääkaappiin. Leikkaa jäähtyneenä paloiksi.