Tämän kakun myötä lähden viettämään ansaittua syyslomaa Puerto Ricon (Gran Canaria) aurinkoon.
Samalla tämä juhlistakoon maanantaisia nimipäiviäni.
Palaan 9 päivän kuluttua jälleen leipomaan!

.... Aaa, maljan sulle jossain juon,
aaa, jotain jännää sulle tuon!
Minä vuori-ilmaa pulloon laittaa voin tietenkin,
taikka vettä Atlannin.
Ne sulle tuon kun saavun takaisin..."
- Hector-

1975515.jpg

Pohja
1 pkt suklaadigestivekeksejä
75 g voita

Täyte
1 prk Flora Vispiä
1 prk maitorahkaa
1 dl sokeria
1 levy Daimsuklaata (Marabou)
5 liivatelehteä
1/2 dl vettä

Koristelu
1/2 pkt Muro-keksejä tms
muovinen kakkukoriste ja palmut

Murskaa keksit kulhossa ja lisää joukkoon sulatettu rasva. Painele reunavuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Vispi vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja sulatettu Daimsuklaa. Sulata liivatteet kiehuvan kuumaan vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana suklaavaahdon joukkoon. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään ja koristele.

1975447.jpg