200 g voita
200 g tummaa suklaata
2 dl sokeria (tai raakaruokosokeria)
4 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Sulata voi ja nosta kattila liedeltä. Sulata joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita tasaisksi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä ne munavaahtoon. Vatkaa joukkoon suklaa-voiseos. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Kakku on uunista otettaessa hyllyvää. Anna kakun jäähtyä vuoassaan ja laita jääkaappiin seuraavaan päivään saakka. Tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Vinkki ystävältä: tarjoa kakun kanssa kermavaahtoa, johon on sekoitettu limemehua ja passionhedelmää!
Kommentit