Tämä ohje löytyi opiskeluaikana perunajauhopaketin kyljestä. Tätä syötiin monet kerrat Savonlinnassa 90-luvun alussa...

1793548.jpg

Taikina
100 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl vanilliinisokeria
1 tl leivinjauhetta
1 rkl kermaa

Täyte
1 prk ananaspaloja

1 tlk maitorahkaa
1/2 dl kermaa
1/2 dl ananaslientä
2 rkl perunajauhoja
1/2 dl sokeria
1/4 dl sitruunan mehua

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää kananmuna vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kerman kanssa taikinaan. Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Valmista täyte sekoittamalla täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan ananaspalojen päälle.
Paista piirakkaa 200 asteessa noin 35 minuuttia.