Tällä ohjeella tulee pellillinen herkullista ananaspiirakkaa.
Pohja
2 kananmunaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
3 dl kaurahiutaleita
200 g voita sulatettuna
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
Piirakan pinnalle
2 tlk ananasmurskaa
1 prk kermaviiliä
1 prk Creme Fraiche
1 muna
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
Vaahdota munat ja sokeri. Sulata voi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne munavaahtoon sulan voin kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada uunipellille leivinpaperin päälle.
Ripottele valutettu ananasmurska pohjan päälle. Sekoita täytteen muut aineet sekaisin ja kaada ananasten päälle. Paista 175 asteisessa uunissa 30 minuuttia. Jäähdytä ja nauti.
Kommentit