Tällä ohjeella tulee pellillinen herkullista ananaspiirakkaa.

1326487250_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

2 kananmunaa

2 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

3 dl kaurahiutaleita

200 g voita sulatettuna

2 tl leivinjauhetta

1 tl vanilliinisokeria

 

Piirakan pinnalle

2 tlk ananasmurskaa

1 prk kermaviiliä

1 prk Creme Fraiche

1 muna

1 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

 

Vaahdota munat ja sokeri. Sulata voi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne munavaahtoon sulan voin kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada uunipellille leivinpaperin päälle. 

Ripottele valutettu ananasmurska pohjan päälle. Sekoita täytteen muut aineet sekaisin ja kaada ananasten päälle. Paista 175 asteisessa uunissa 30 minuuttia. Jäähdytä ja nauti.