Tähän Ulla Svenskin perusohjeella tekemääni piirakkaan laitoin tällä kertaa parsakaalia, fetaa ja aurinkokuivattua tomaattia.
Pohja
250 g voita
4½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
250 g maitorahkaa
Pohjan päälle
2 prk Pesto -cuisinea
400 g juustoraastetta
2 kananmunaa
Täyte
400 g parsakaalia
1 prk fetaa
1 prk aurinkokuivattua tomaattia
Piirakan päälle
100 g juustoraastetta
Nypi jauhot ja leivinjauhe pehmeän voin kanssa sekaisin ja sekoita maitorahka joukkoon. Kauli taikina leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi.
Sekoita cuisine, juustoraaste ja kananmunat keskenään ja kaada seos pohjan päälle. Ripottele pinnalle kypsäksi höyrytetty ja paloiteltu parsakaali, feta ja silputtu aurinkokuivattu tomaatti. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista piirakkaa 200 asteessa 30 minuuttia.
Kommentit