Tähän Ulla Svenskin perusohjeella tekemääni piirakkaan laitoin tällä kertaa parsakaalia, fetaa ja aurinkokuivattua tomaattia.

1309275156_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pohja

250 g voita

4½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

250 g maitorahkaa


Pohjan päälle

2 prk Pesto -cuisinea

400 g juustoraastetta

2 kananmunaa


Täyte

400 g parsakaalia

1 prk fetaa

1 prk aurinkokuivattua tomaattia

 

Piirakan päälle

100 g juustoraastetta


Nypi jauhot ja leivinjauhe pehmeän voin kanssa sekaisin ja sekoita maitorahka joukkoon. Kauli taikina leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi.

Sekoita cuisine, juustoraaste ja kananmunat keskenään ja kaada seos pohjan päälle. Ripottele pinnalle kypsäksi höyrytetty ja paloiteltu parsakaali, feta ja silputtu aurinkokuivattu tomaatti. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista piirakkaa 200 asteessa 30 minuuttia.