1806292.jpg

6 kpl jättikokoisia muffineita
Taikina

1 dl tummaa ruokokidesokeria
2 munaa
100 g margariinia
2 banaania
1 dl kauraleseitä
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
50 g rouhittua taloussuklaata

Koristelu
tomusokeria
vettä
valkosuklaata
keltaista karamelliväriä

Vaahdota sokeri ja munat kuohkeaksi. Lisää sekaan sula margariini. Soseuta banaanit ja lisää taikinaan. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Jaa taikina jumbo-muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Koristele jäähtyneenä tomusokerikuorrutteella. Sulata valkosuklaa mikrossa ja lisää muutama tippa keltaista elintarvikeväriä. Kaada suklaa banaanin muotoisiin jääpalamuotteihin ja laita pakastimeen jähmettymään. Lisää valkosuklaabanaanit kuorrutteen päälle.