Joulupukki toi After eight-suklaata ja Canelian keittiöstä löysin kakkuohjeen, jota päätin kokeilla. Hyväähän siitä tuli!

2175229.jpg

Pohja
1 pkt Digestive-keksejä
75 g voita

Täyte
4 liivatelehteä
1 prk Flora Vispiä
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g After eight -suklaata
2 rkl maitoa
tilkka vettä

Hienonna keskit ja lisää keksimurujen joukkoon sulatettu rasva. Sekoita ja painele reunavuoan sisään. Laita liivatelehdet pehmiämään kylmään veteen. Vaahdota Flora Vispi. Sekoita vaahdon joukkoon tuorejuusto. Sekoita tarvittaessa sauvasekoittimella, jos tuorejuusto jää klimpeiksi. Sulata suklaat vesihauteessa tai mikrossa. Lisää sulan suklaan joukkoon maito. Kuumenna vesitilkka kiehuvaksi. Sulata siihen pehminneet liivatelehdet. Kaada suklaaseos vaahdotetun Flora Vispin joukkoon. Lisää myös liivateseos ohuena nauhana ja hyvin sekoittaen. Kaada vuokaan keksipohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään jääkaapissa. Koristele.