Taas tein paholaisen piirakkaa, mutta kun tämä on niin hyvää!
Tällä kertaa kokeilin uutta muottia palojen leikkaamiseen.

1938058.jpg

Pohja

5 dl   vehnäjauhoja
4 3/4 dl sokeria
1 tl  leivinjauhetta
1 tl  soodaa
1 tl  vaniljasokeria
1 tl  suolaa
1 dl kaakaojauhetta
50 g margariinia
2½ dl vettä
3  kananmunaa

Kuorrutus

300g  tomusokeria
70 g  margariinia
4 rkl maitoa
2 tl vanilliinisokeria

Päälle

Mariannerouhetta

Sekoita keskenään pohjan kuivat aineet. Lisää joukkoon sulatettu margariini ja vesi. Vatkaa 2 minuuttia.

Lisää vielä joukkoon kananmunat ja vatkaa vielä 2 minuuttia.

Ripottele pellille Mariannerouhetta. Kaada taikina rouheen päälle ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Valmista kuorrutus. Sekoita sulatettu margariini ja muut täytteen ainekset keskenään. Levitä jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle reilusti Mariannerouhetta.

1938999.jpg