Tätä kakkua on tehty Canelian keittiössä. Vähensin liivatteen määrää alkuperäisestä neljästä kolmeen ja pohjaan käytin Minttudominojen sijaan Suklaadigestive -keksejä.
Kakkua aamupalaksi ja iltapäiväksi juoksemaan Helsinkiin Kauneus ja Kunto -tapahtumaan...
Tapahtumassahan ei oteta aikaa vaan kuntoillaan iloisin mielin. Kymmenen kilometrin lenkki Töölönlahden maisemissa taittui silti 47 minuuttiin. Onneksi illalla oli vielä tätä kakkua jäljellä...

1882754.jpg

Pohja
300 g Suklaadigestive-keksejä
100 g voita

Täyte
3 liivatelehteä
1 prk Flora Vispiä
200 g vaniljatuorejuustoa
200 g Fazerin Marianne-suklaata
1/2 dl Marianne Crushia
1/2 dl kuumaa vettä

Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Levitä muruseos lautaselle tai kakkuvadille reunavuoan sisään.

Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää vaahtoon myös sulatettu suklaa ja Mariannerouhe. Liuota kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet kiehuvaan vesitilkkaan ja kaada liivateseos vaahdon joukkoon. Kaada vuokaan pohjan päälle ja anna hyytyä seuraavaan päivään. Koristele ja herkuttele!