Kermaruusulta löysin herkullisen passionmoussekakun ohjeen. Muokkasin siitä omanlaiseni version.

1288560127_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

300 g kaurakeksejä

100 g voita


Passionmousse

2 prk Flora Vispiä

2 prk Mascarponejuustoa

2 dl sokeria

3 dl passionpyretä

12 liivatelehteä


Murskaa keksit ja kaada murujen joukkoon sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi ja kaada lautaselle reunavuoan sisään. Laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota Vispit ja lisää vaahtoon mascarponejuusto, sokeri ja passionpyre. Kuumenna ½ dl passionpyretä ja sulata pehmenneet liivatelehdet kuumaan nesteeseen. Kaada liivateseos passionmoussen joukkoon ja kaada täyte keksipohjan päälle vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.