3 pkt grahampaahtoleipää
Täyte 1: Kinkkutäyte
500 g palvikinkkua palana
1 tlk sinappi-kurkkusalaattia
1 prk ranskankermaa
200 g ruohosipulituorejuustoa
Täyte 2: 1 prk Italiansalaattia
Kostutus
2 dl vettä
1 rkl sitruunamehua
Kuorrutus
600 g ruohosipulituorejuustoa
2 prk ranskankermaa
Koristelu
salaatinlehtiä
herneenversoja
ohuita kinkkusiivuja
ohuita meetwurstisiivuja
kirsikkatomaatteja
vihreitä viinirypäleitä
Valmista kinkkutäyte. Hienossa palvikinkku monitoimikoneessa. Lisää joukkoon loput kinkkutäyteen ainekset.
Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Lado tarjottimelle ensimmäinen kerros leipiä. Tässä kakussa on 3 x 3,5 leipää joka kerroksessa.
Kostuta alin leipäkerros ja levitä päälle puolet kinkkutäytteestä. Lado taas kerros leipiä ja levitä toiseen väliin Italiansalaatti. Viimeiseen väliin tulee taas kinkkutäytettä. Lado vielä päälle yksi paahtoleipäkerros. Kiedo kakun päälle kelmu ja anna makujen tasaantua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Vatkaa ranskankermat ja tuorejuustot vaahdoksi 5 minuuttia. Levitä kuorrutetta kakun päälle ja reunoille. Pursota lopulla kuorrutteella kakun reunat. Koristele.
Kommentit