Näiden masariinien ohje on Unelmakakut-kirjasta. Herkullisia!

1749303.jpg

Murotaikina

200 g voita

1 dl sokeria

1 muna

3,5 dl vehnäjauhoja

1/2 tl leivijauhetta

Täyte

200 g mantelimassaa

100 g voita

3 munaa

1,5 rkl vehnäjauhoja

3 kpl Pätkis-patukoita

Kuorrutus

100g tomusokeria

1 rkl vettä

elintarvikeväriä

Valmista muropohja sekoittamalla kaikki aineet sekaisin. Laita pohja sydämenmuotoisiin muffinivuokiin tai masariinivuokiin taputtamalla sitä pohjalle ja reunoille.

Valmista täyte. Sekoita voi ja mentelimassa hyvin keskenään sekaisin tasaiseksi massaksi. Lisää kananmunat, vehnäjauhot ja murustetut Pätkikset ja sekoita tasaiseksi.

Annostele massa pohjien päälle vuokiin täyttämällä 3/4 vuoan tilavuudesta. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Anna leivisten jäähtyä ja irrota vuoistaan.

Valmista kuorrute. Sekoita tomusokeri ja vesi ja värjää seos elintarvikevärillä. Pursota tai levitä leivosten päälle. Voit koristella vielä marsipaanikukkasella.

Näissä sydänmasariineissa on silikonimuotilla tehty marsipaanikukka, johon olen suihkauttanut helmiäissprayta.