Tämä kakku meni kalastamisesta innostuneelle miehelle synttärikakuksi. Päällä Wiltonin muovinen kalastaja ja marsipaanista tehtyjä kaloja.

2184839.jpg

Pohja
10 munaa
3 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

Täyte
2 prk Mustikka-Pilttiä
12 liivatelehteä
2 prk Flora Vanillaa
2 tlk maitorahkaa
600 g pakastemustikoita
2 dl sokeria
4 tl vanilliinisokeria

Kakun päälle
400 g sinistä marsipaania
marsipaanikaloja
3 prk Flora Vispiä
1 prk maitorahkaa
4 rkl sokeria

Vaahdota pohjaa varten munat ja sokeri. Sekoita munavaahdon joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada leivinpaperilla vuorattuun ja voideltuun suorakaiteen muotoiseen kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa 40 minuuttia. Leikkaa jäähtyneenä kolmeen osaan ja kostuta kakkulevyt vaniljamaidolla.

Pane liivatelehdet pehmiämään kylmään veteen. Soseuta sulaneet mustikat sauvasekoittimella. Vaahdota Flora Vanilla ja lisää joukkoon rahka ja sokerit sekä mustikkasose. Kuumenna 1 dl vettä kiehuvaksi ja sulata siihen pehmeät liivatelehdet. Kaada liivateseos mustikkavaahdon joukkoon ja sekoita hyvin. Täytä kakku siten, että molempiin väleihin tulee ensin 1 prk Mustikka-Pilttiä ja sitten puolet mustikkamoussesta. Paina kolmas kakkulevy päälle ja laita jääkaappiin hyytymään.

Kauli 400 g sinistä marsipaania levyksi. Vaahdota kerma ja lisää vaahdon joukkoon sokerit ja rahka. Levitä kakun päälle ja reunoille. Nosta marsipaanilevy kakun päälle. Pursota kakun reunat kermavaahdolla. Koristele marsipaanista tehdyillä kaloilla ja kalastajalla. Suihkautin päälle vielä helmiäis-elintarvikesprayta ja ripottelin pinnalle syötäviä kimallehileitä.

2184850.jpg