Suklaista kakkua, jossa Helinäkeiju ja kukkia. Koristeet sokerimassaa.

1287857579_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1287857608_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

 5 munaa

 1 3/4 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

 ½ dl perunajauhoja

3 rkl kaakaojauhetta

 1 tl leivinjauhetta


Kostutus

2 dl maitoa

1 rkl vanilliinisokeria


Suklaamousse

2 prk Flora Vispiä

200 g maustamatonta tuorejuustoa

200 g taloussuklaata


Pursotukset

2 prk Flora Vispiä

3 rkl kaakaojauhetta

½ dl sokeria


Kakun pinnalle suklaakuorrute

3/4 dl kermaa

100 g taloussuklaata


Vaahdota pohjaa varten munat ja sokeri. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 35 minuuttia. Anna jäähtyä ja halkaise jäähtynyt pohja kolmeen osaan. Kostuta osat vanilliinimaidolla.

Sulata suklaa mikrossa 20 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä. Vaahdota vispit ja lisää joukkoon tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Sekoita tasaiseksi ja täytä kakku suklaavaahdolla. Laita kakku jääkaappiin hyytymään seuraavaan päivään.

Kuumenna kerma kattilassa, älä anna kiehua. Sulata suklaa mikrossa 20 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä. Kun suklaa on sulanut, sekoita se kuuman kerman joukkoon. Sekoita tasaiseksi ja kaada kakun päälle. Laita kakku kylmään. Vaahdota Vispit ja kaakaojauhe. Pursota kakun reunat. Koristele