Tein mariannemarenkeja tyttären piano-opettajalle kiitokseksi hyvästä opetuksesta. Ohje sama kuin aiemminkin, mutta nyt pursottelin valkuaisvaahdon isolla tähtityllalla. Toivottavasti marengit maistuvat!

1242673270_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

6 valkuaista

6 dl sokeria

2 tl omenaviinietikkaa

1 dl Mariannecrushia

Kaada valkuaiset ja 2 dl sokeria kulhoon ja vatkaa niitä pari minuuttia. Lisää loput sokerit ja vatkaa vielä noin 8 minuuttia. Lisää omenaviinietikka ja vatkaa vielä hetki. Lisää valkuaisvaahdon joukkoon Mariannecrush. Pursota tähtityllalla ruusukkeita leivinpaperin päälle pellille.  Paista kiertoilmauunissa 75 asteessa 2,5 tuntia. Tästä ohjeesta tuli 2 pellillistä marenkeja.