Kiss-fanille Gene Simmonsin naamakakkua. Yllätyksenä synttärisankarille pyydettiin tekemään tämä kakku. Kakku oli tilattu kuukausi sitten ja tein sen valmiiksi, kuten sovittiin, vaikka kakun viimeistelyyn ei oikein ollut voimia aamuisen suruviestin jälkeen...

2081664.jpg

Pohja
10 munaa
3,5 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja
2,5 tl leivinjauhetta

Kostutus
2 dl maitoa
1 rkl vanilliinisokeria

Vadelmamousse
1 prk Flora Vispiä
1 prk rahkaa
1 dl sokeria
6 liivatelehteä
2 tl vanilliinisokeria
500 g vadelmia

Valkosuklaa-Daimmousse
1 prk Flora Vispiä
1 prk rahlaa
1 levy Pandan valkoista suklaata
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
2 isoa Daimia murustettuna
4 liivatelehteä

Kakun päälle
1 prk Flora Vispiä
1 prk rahkaa
1 kg marsipaania
punaista pastaväriä

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja jauhota iso suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka (n. 35x25cm). Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa 40 minuuttia. Jäähdytä ja halkaise kolmeen osaan. Kostuta osat vanilliinisokerilla maustetulla maidolla.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vispi. Lisää vaahtoon rahka, sokerit ja soseutetut vadelmat. Sulata liivatelehdet kuumaan vesipilkkaan ja kaada ohuena nauhana vadelmavaahdon joukkoon. Sekoita hyvin.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja lisää rahka. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa, sitruunanmehu ja rouhitut Daimmurut. Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä hetki ja kaada liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteen joukkoon.

Laita alempaan väliin vadelmamoussea ja ylempään Daimmoussea. Anna hyytyä seuraavaan päivään. Vatkaa Vispi vaahdoksi ja sekoita siihen rahka ja sokeria. Levitä kakun päälle ja reunoille. Tasoita huolellisesti. Kauli punaiseksi värjätty marsipaani suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja siirrä kakun päälle. Tasoita reunat. Koristele.