Vaaleanpunaisella synttäriteemalla jatketaan...

1239364702_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

175 g kaurakeksejä

75 g margariinia


Punaherukkatäyte

300 g punaherukoita

1 prk Flora Vispiä

300 g Mascarponejuustoa

1 prk Creme Fraichea

2 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

6 liivatelehteä


Koristelu

1 levy valkoista suklaata raastettuna


Sulata margariini ja murskaa keskit. Sekoita rasva ja keksimurut ja painele reunavuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet pehmiämään kylmään veteen. Soseuta punaherukat sauvasekoittimella. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon sokerit, tuorejuusto ja ranskankerma. Lisää vaahtoon myös viinimarjat. Kiehauta tilkka vettä kattilassa ja sulata siihen pehmenneet liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana punaherukkavaahdon joukkoon. Kaada pohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä kylmässä yön yli.

Raasta valkosuklaa ja ripottele kakun päälle. Koristele haluamallasi tavalla. Tämä kakku tarjottiin Hello Kitty -teeman mukaan valmiilla kakkukoristeella ja marsipaaniperhosilla.

1239364752_img-d41d8cd98f00b204e9800998e