En viitsinyt tehdä kakkupohjaa, joten tämä Baileys-kakku on pohjaton.

1254508494_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

4 liivatelehteä

1 prk Flora Vispiä

1 prk Mascarpone-juustoa

1 prk Creme Fraichea

2 dl sokeria

4 tl vanilliinisokeria

1 dl Minttu-Baileys likööriä

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vispi ja sekoita vaahdon joukkoon Mascarpone ja ranskankerma sekä sokerit. Kuumenna Baileys kiehuvaksi. Keitä likööriä hetki, jos haluat alkoholin haihtuvan. Lisää kuumaan likööriin pehmenneet liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos vaahdon joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada vaahto lautasen päälle reunavuoan sisään. Anna hyytyä seuraavaan päivään jääkaapissa. Koristele suklaalastuilla, joita saat vaikkapa höyläämällä suklaalevystä juustohöylällä.