Tein tällaisen töihin. Ohje on Ulla Svenskin ja poimittu Apu-lehdestä.


200 g voita
2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
3 kananmunaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
2 dl kermaviiliä
100 g (1 levy) Geisha-suklaata
2 pientä banaania

Kuorrutus ja koristelu
mansikkatomusokeria
vettä
valkosuklaata
marsipaaniruusuja

Vaahdota pehmeä voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää kananmunat joukkoon yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauhot keskenään ja lisää kermaviilin kanssa vuorotellen massaan. Lisää lopuksi joukkoon pieniksi paloiteltu Geisha-suklaa ja survotut banaanit.
Voitele ja jauhota sydänvuoka. Lusikoi taikina vuokaan. Paista kakkua 175 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 1 tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä. Sekoita mansikkatomusokerista ja vedestä valuva seos ja kaada seos kakun päälle. Anna koristeen kuivua. Sulata valkosuklaa ja pursota suklaaraitoja kakulle. Koristele lopuksi kakku marsipaaniruusuilla.