Tuttu Ulla Svenskin piirakkaohje, tällä kertaa täytteenä poroa, rucolaa ja leipäjuustoa.

1313088153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

250 g voita

4½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

250 g maitorahkaa


Pohjan päälle

1 ruukku rucolaa

2 prk sipulisekoitus -cuisinea

400 g juustoraastetta

2 kananmunaa


Täyte

1 pkt savupororouhetta

1/4 kiekko leipäjuustoa


Piirakan päälle

100 g juustoraastetta


Nypi jauhot ja leivinjauhe pehmeän voin kanssa sekaisin ja sekoita maitorahka joukkoon. Kauli taikina leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi.

Silppua rucola ja ripottele pohjan päälle. Sekoita cuisine, juustoraaste ja kananmunat keskenään ja kaada seos pohjan päälle. Ripottele pinnalle pororouhe, leipäjuustokuutiot ja juustoraastetta.

Paista piirakkaa 200 asteessa 30 minuuttia.