Rumpuja soittava poika täytti 18 vuotta ja tein hänelle kakun, jossa toiveen mukaan oranssia väriä ja rumpusetti. Kuvan tein marsipaanin päälle leikkamalla kalvoon sabluunan ja suihkutin kuvion mustalla elintarvikespraylla. Lisäksi mustia ja oransseja lieskoja sekä hopeakuulia.

1301127626_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1301127672_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1301127649_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pohja

5 munaa

 1 3/4 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

 ½ dl perunajauhoja

 1 tl leivinjauhetta

 

Kostutus 

2 dl maitoa

2 rkl vanilliinisokeria


Vadelmamousse

3 liivatelehteä

 ½ prk Flora Vispiä

½ prk ranskankermaa

½ prk rahkaa

1 dl sokeria

1 dl soseutettua vadelmaa


Valkosuklaamousse

120 g valkosuklaata

100 g maustamatonta tuorejuustoa

1 prk Flora Vispiä


Pursotukset

2 prk Flora Vispiä

pari tippaa oranssia pastaväriä

sokeria


Vaahdota pohjaa varten munat ja sokeri. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 35 minuuttia. Anna jäähtyä ja halkaise jäähtynyt pohja kolmeen osaan. Kostuta osat vanilliinimaidolla.

Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota Vispi ja lisää vaahtoon rahka, ranskankerma ja sokerit. Lisää joukkoon vadelmasose. Kuumenna ½ dl vettä kiehuvaksi ja sulata kuumaan veteen pehmenneet liivatelehdet. Kaada ohuena nauhana vadelmavaahdon joukkoon.

Laita alimmainen kakkulevy reunavuoan sisään. Kaada kakkupohjan päälle vadelmamousse. Paina päälle keskimmäinen kakkulevy. Laita jääkaappiin hyytymään.

Valmista valkosuklaamoussee. Sulata suklaa mikrossa 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä. Sekoita sulan suklaan joukkoon tuorejuusto. Vatkaa Vispi vaahdoksi. Lisää valkosuklaa-tuorejuustoseos vaahdon joukkoon. Kaada valkosuklaamousse vuokaan. Paina päällimmäinen kakkupohja vuokaan valkosuklaamoussen päälle ja anna kakun hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Vaahdota kerma ja väriaine ja lisää sokeri. Levitä kermavaahtoa kakun päälle. Pursota kakun reunat kermavaahdolla. Koristele.