Nämä olivat tosi herkullisia! Ohjeesta tulee noin 80 pikkupullaa.

2124839.jpg

Pullataikina
1 l maitoa
4 dl sokeria
2 munaa
2 rkl kardemummaa
1 tl suolaa
4 pss kuivahiivaa
30 dl vehnäjauhoja
400 g margariinia

Täyte
1 kg piparitaikinaa

Voiteluun
munaa

Pinnalle
raesokeria

1. Sekoita +42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) maitoon muna, sokeri, kardemumma ja suola. Vispilöi taikinanesteeseen osa jauhoista, joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää loput jauhot ja huoneenlämpöinen margariini. Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 40 minuuttia.
2. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa ilmakuplat pois.
3.Kauli taikinapala suorakaiteen muotoiseksi levyksi (30 x 60 cm). Kauli piparitaikina myös ohueksi levyksi. Nosta piparilevy pullataikinan päälle ja kääri rullalle. Leikkaa 3 cm paloiksi ja nosta pullavuokiin pystyyn.
4. Nosta pullat pellille. Anna pullien kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
5. Voitele pullat munalla ja koristele raesokerilla.
6. Paista uunin keskitasolla 11 minuuttia.