Viimeisenä työpäivänäni tarjosin työkavereilleni muun muassa näitä leivoksia. 





Pohja
150 g tummaa suklaata
250 g margariinia
3½ dl sokeria
3 munaa
2½ dl vehnäjauhoja

Kostutus
1 dl Spritea

Suklaamousse
1 levy Fazerin sinistä
200 g mascarponejuustoa
2 prk Flora Vispiä
½ dl sokeria

Limemousse
1 prk Flora Vispiä
1 prk rahkaa
2 dl limecurdia
1½ dl sokeria
4 liivatelehteä
½ dl sitruunamehua

Sulata rasva ja suklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää joukkoon sokeri. Sekoita hieman jäähtyneeseen seokseen kananmunat ja jauhot. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun 20x30cm vuokaan ja paista 185 asteessa 30 minuuttia. Anna jäähtyä hyvin.

Valmista suklaamousse. Sulata suklaa. Lisää joukkoon mascarponejuusto. Vaahdota Vispi ja mausta sokerilla. Lisää vaahdon joukkoon suklaaseos. Sekoita hyvin ja kaada kostutetun suklaapohjan päälle reunavuoan sisään. Laita jääkaappiin hyytymään.

Valmista limemousse. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota Vispi. Lisää vaahdon joukkoon rahka, limecurd ja sokeri. Kuumenna sitruunamehu kiehuvan kuumaksi ja sulata pehmenneet liivatelehdet kuumaan mehuun. Kaada liivateseos ohuena nauhana limevaahdon joukkoon. Sekoita hyvin ja kaada vuokaan suklaakmoussen päälle. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Leikkaa leivoksiksi ja koristele tuoreilla mansikoilla.