Tämän kakun tein poikani 12-vuotissynttäreille. Simpson-fanina hän toivoi kakun päälle Bartin kuvaa. Maalasin kuvan marsipaanille ja leikkasin reunoja myöten irti. Kakun pinta on Kick-karkeista keitettyä kinuskia.
Vieraita "sukulaissynttäreillä" oli 35, huomenna juhlat jatkuvat; poika on kutsunut 5 kaveriaan. Toteutan mielelläni pojan toiveen siitä, että juhliin tilataan Kotipitsasta pitsat ja jälkikruoaksi pojat saavat tehdä itselleen jäätelöannoksia.



Pohja
6 munaa
2 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Kostutus
2 dl maitoa
2 tl vanilliinisokeria

Kakun väliin
2 prk mustikka-Pilttiä

Kakun väliin vadelmamousse
6 liivatelehteä
2 dl vispikermaa
2 dl ranskankermaa
1 prk Mascarponejuustoa
2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
300 g vadelmia soseutettuna

Kakun pinnalle
2 dl kuohukermaa
250 g Kick-lakritsitoffeekarkkeja

Pursotuksiin
2 prk Flora Vispiä
1 prk maitorahkaa
sokeria

Vaahdota kakkupohjaa varten munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista 175 asteessa 40 minuuttia. Anna kakun jäähtyä ja halkaise se kolmeen osaan. Kostuta palat vanilliinimaidolla.

Laita liivatelehdet pehmiämään kylmään veteen. Vaahdota kerma. Kaada sulaneet vadelmat toiseen kulhoon ja soseuta ne sauvasekoittimella. Lisää vadelmasoseen joukkoon ranskankerma, Mascarponejuusto ja sokerit. Liuota liivatelehdet kiehuvaan vesitilkkaan ja kaada ohuena nauhana hyvin sekoittaen vadelmaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Laita kakun väliin ensin purkki mustikkasosetta ja puolet vadelmamoussesta. Täytä toinen väli samoin. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.

Valmista Kick-kinuski kakun päälle. Laita kattilaan kerma ja Kick-toffeet. Keitä hiljalleen välillä sekoittaen 20 minuuttia. Anna hiukan jäähtyä ja kaada kakun pinnalle. Anna olla kylmässä jonkin aikaa. Pursota kermavaahto kakun reunoille. Koristele kakku.