Tämän mansikkakakun tein "mitalikahveille", sillä mieheni juoksi Helsinki City Maratonilla uuden ennätyksensä. Uusi ennätys on muutaman minuutin yli 3 tuntia!
1830038.jpg

Pohja
4 munan kakkupohja sydänvuoassa paistettuna

Täyte Kinuskikissalta
500g mansikoita
3 prk mansikkakermaa
1 prk rahkaa
1/2 dl sokeria
1,5 dl vaniljakreemijauhetta

Pursotuksiin
3 prk Flora Vispiä
1 prk rahkaa
1/2 dl sokeria

Soseuta mansikat. Vaahdota mansikkakerma. Sekoita vaahdon joukkoon mansikkasose, rahka, sokeri ja vaniljakreemijauhe.

Halkaise kakkupohja 3 osaan. Kokoa kakku vuokaan siten, että päällimmäinen kakkulevy tulee vuoan pohjalle. Päälle mansikkamoussea, toinen kakkulevy ja loput moussesta. Päälle vielä kostutettu kakkupohja. Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele mansikoilla ja kermapursotuksilla.

1831026.jpg