Tein pikaisesti kiitoskakun työkaverille, joka ystävällisesti auttoi minua :) Kaakaoisen kakkupohjan välissä on Pätkismoussea. Kakun pinnalle pursotin kaakaolla maustettua kermavaahtoa lehtityllalla. Koristelin kakun valkosuklaalastuilla, jotka kuvioin suklaatransferilla.

1331058138_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1331058166_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1331058193_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

5 munaa

1 3/4 dl sokeria

1½ dl vehnäjauhoja

½ dl kaakaojauhetta

½ dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

 

Kostutus

2 dl maitoa

1 rkl vanilliinisokeria

 

Pätkismousse

2 pss Pätkis mini bites

1 prk Mascarponejuustoa

2 prk lora Vispiä

 

Kakun pinnalle

2 prk Flora Vispiä

2 rkl kaakaojauhetta

½ dl sokeria

 

Valmista kakkupohja. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi munavaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 35 minuuttia. Anna jäähtyä.

Valmista Pätkismousse. Sulata Pätkispalat mikrossa 2 x 30 sekuntia. Sekoita välillä. Sekoita joukkoon mascarponejuusto. Vaahdota Vispit vaahdoksi ja lisää joukkoon suklaaseos. Sekoita tasaiseksi.

Halkaise kakkupohja kolmeen osaan. Laita alimmainen kakkupohja tarjoilualustalle reunavuoan sisään. Kostuta pohja. Kaada puolet täytteestä vuokaan. Täytä toinen väli samoin. Kostuta myös päällimmäinen kakkupohja ja paina se vuokaan. Laita kakku jääkaappiin yön yli hyytymään.

Vaahdota vispit ja kaakaojauhe. Mausta sokerilla. Pursota kakun pinta lehtityllalla. Koristele.