Dansukkkerin ohjeella teinä nämä herkut.
150 g tummaa suklaata
100 g voita
4 rkl maapähkinävoita
3 munaa
1½ dl sokeria
½ dl kanelisokeria
2 dl vehnäjauhoja
½ dl kaakaojauhetta
Pinnalle
2 dl kaakaotomusokeria
tilkka vettä
Paloittele suklaa ja voi. Sulata ainekset mikrossa 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä. Lisää joukkoon maapähkinävoi. Anna jäähtyä.
Sekoita kanelisokeri, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää läähtynyt suklaaseos varovasti käännellen munavaahtoon. Lisää jauhoseos ja sekoita tasainen taikina. Kaada taikina suorakaiteen muotoiseen leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Anna kakun jähmettyä yön yli jääkaapissa.
Sekoita kaakaotomusokeri vesitilkkaan ja korista pinta seoksella. Leikkaa neliöiksi.
Kommentit