Dansukkkerin ohjeella teinä nämä herkut.

1321887331_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

150 g tummaa suklaata

100 g voita

4 rkl maapähkinävoita

3 munaa

1½ dl sokeria

½ dl kanelisokeria

2 dl vehnäjauhoja

½ dl kaakaojauhetta

 

Pinnalle

2 dl kaakaotomusokeria

tilkka vettä

 

Paloittele suklaa ja voi. Sulata ainekset mikrossa 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita välillä. Lisää joukkoon maapähkinävoi. Anna jäähtyä.

Sekoita kanelisokeri, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää läähtynyt suklaaseos varovasti käännellen munavaahtoon. Lisää jauhoseos ja sekoita tasainen taikina. Kaada taikina suorakaiteen muotoiseen leivinpaperilla vuorattuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteisessa uunissa 30 minuuttia. Anna jäähtyä. Anna kakun jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Sekoita kaakaotomusokeri vesitilkkaan ja korista pinta seoksella. Leikkaa neliöiksi.