Tätä söimme lauantaina jälkiruoaksi, kun Mummi ja Ukki olivat kylässä.



Pohja
300 g suklaadigestivekeksejä
75 g margariinia

Täyte
1 prk Flora Vispiä
1 prk Mascarponejuustoa
1 prk ranskankermaa
2 dl sokeria
4 tl vanilliinisokeria
1 dl Dooleys-toffeelikööriä
4 liivatelehteä

Hienonna keksit ja lisää joukkoon sulatettu margariini. Sekoita tasaiseksi ja painele reunavuoan pohjalle. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa Vispi vaahdoksi ja lisää vaahtoon juusto, ranskankerma ja sokerit. Keitä Dooleys-likööriä hetki ja sulata sen sekaan pehmenneet liivatelehdet. Sekoita tasaiseksi ja kaada vaahdon joukkoon. Kaada pohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään. Koristele suklaalastuilla.