Tällaisen kakun olen nähnyt aiemmin jossakin toisessa blogissa. Herkkua!
Pohja
1 pkt suklaadigestivekeksejä
75 g voita
Wienernougatmousse
1/2 prk Flora Vispiä
1/2 prk maustamatonta tuorejuustoa
1/2 prk ranskankermaa
1/2 dl sokeria
1 dl Wienernougatcrushia
3 liivatelehteä
Vadelmamousse
1/2 prk Flora Vispiä
1/2 prk maustamatonta tuorejuustoa
1/2 prk ranskankermaa
1/2 dl sokeria
2 dl vadelmia
3 liivatelehteä
Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi ja painele seos halkaisijaltaan 24 cm reunavuoan sisään.
Valmista mousset. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa 1 prk Flora Vispiä vaahdoksi. Lisää joukkoon 1 prk tuorejuustoa ja 1 prk ranskankermaa sekä sokeri. Kaada puolet vaahdosta toiseen kulhoon ja lisää sen joukkoon Wienernougatcrush. Liuota 3 liivatetta kiehuvaan veteen ja kaada Wienernougatmoussen joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada mousse pohjan päälle reunavuoan sisään. Laita jääkaappiin hyytymään.
Valmista vadelmamousse toisessa kulhossa lisäämällä soseutetut vadelmat vaahdon joukkoon. Sulata 3 liivatelehteä kiehuvan kuumaan veteen ja kaada liivateseos vadelmamoussen joukkoon. Kaada vadelmamousse vuokaan edellisen kerroksen päälle. Laita vielä jääkaappiin hyytymään. Koristele.
Kommentit