Tällaisen kakun olen nähnyt aiemmin jossakin toisessa blogissa. Herkkua!

1256753958_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1256753942_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

1 pkt suklaadigestivekeksejä

75 g voita


Wienernougatmousse

1/2 prk Flora Vispiä

1/2 prk maustamatonta tuorejuustoa

1/2 prk ranskankermaa

1/2 dl sokeria

1 dl Wienernougatcrushia

3 liivatelehteä


Vadelmamousse

1/2 prk Flora Vispiä

1/2 prk maustamatonta tuorejuustoa

1/2 prk ranskankermaa

1/2 dl sokeria

2 dl vadelmia

3 liivatelehteä


Murskaa keksit ja lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi ja painele seos halkaisijaltaan 24 cm reunavuoan sisään.

Valmista mousset. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa 1 prk Flora Vispiä vaahdoksi. Lisää joukkoon 1 prk tuorejuustoa ja 1 prk ranskankermaa sekä sokeri. Kaada  puolet vaahdosta toiseen kulhoon ja lisää sen joukkoon Wienernougatcrush. Liuota 3 liivatetta kiehuvaan veteen ja kaada Wienernougatmoussen joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada mousse pohjan päälle reunavuoan sisään. Laita jääkaappiin hyytymään.

Valmista vadelmamousse toisessa kulhossa lisäämällä soseutetut vadelmat vaahdon joukkoon. Sulata 3 liivatelehteä kiehuvan kuumaan veteen ja kaada liivateseos vadelmamoussen joukkoon. Kaada vadelmamousse vuokaan edellisen kerroksen päälle. Laita vielä jääkaappiin hyytymään. Koristele.

1256753974_img-d41d8cd98f00b204e9800998e