Tämä kakku lähti siskon työpaikalle. Onnea "viralliselle" siskolle!

1873272.jpg

1875451.jpg

1882095.jpg

Pohja

8 munaa

3 dl sokeria

3,5 dl vahnäjauhoja

1/2 dl perunajauhoja

1,5 tl leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele ja jauhota iso suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka (n. 35x25cm). Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa 40 minuuttia. Jäähdytä ja halkaise kolmeen osaan. Kostuta osat vanilliinisokerilla maustetulla maidolla.

Daimtäyte

1 levy Marabou Daimsuklaata

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 prk Flora Vispiä

4 liivatelehteä tilkka vettä

Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Vaahdota Vispi. Sekoita Vispin joukkoon tuorejuusto ja sulatettu suklaa. Sulata kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet kiehuvaan vesitilkkaan ja kaada suklaavaahdon joukkoon. Levitä kakkupohjan päälle ensimmäiseen väliin, paina toinen pohjapala päälle ja laita jääkaappiin hyytymään.

Vadelmatäyte

6 liivatelehteä

1 prk Flora Vispiä

2 dl ranskankermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

400 g vadelmia

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota Vispi. Soseuta vadelmat toisessa astiassa sauvasekoittimella. Lisää vadelmien joukkoon tuorejuusto ja ranskankerma sekä sokerit. Käytä vielä sauvasekoitinta, jotta saat tuorejuustokokkareet sileäksi. Sulata liivatelehdet kiehuvaan vesitilkkaan ja kaada vadelmaseoksen joukkoon. Lisää lopuksi vaahdotettu Flora Vispi. Kaada täyte toisen pohjan päälle ja paina lopuksi päällimmäiseksi viimeinen kakkulevy. Minä käytin kakun kokoamiseen suorakulmaista säädettävää reunavuokaa, mutta voit myös viritellä kakun reunakalvojen sisään tai suorakaiteen muotoisen irtopohjavuoan reunan sisään.

Pinnalle voikreemi

125 g margariinia

1/2 tl vanilliinisokeria

4 dl tomusokeria

1 rkl vettä

Pehmennä margariini notkeaksi. Lisää sokerit pienissä erissä ja vatkaa koko ajan sähkövatkaimella. Lisää lopuksi vesi ja vatkaa edelleen. Levitä kreemi kakun päälle kuumaan veteen kastetun veitsen avulla.

Marsipaani kakun päälle

2 pkt vihreää marsipaania

1 pkt valkoista marsipaania

Yhdistä marsipaanit vaivaamalla niitä silikonisen leivinalustan päällä tai käsissä. Kauli suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja nosta kakun päälle. Koristele kermapursotuksin ja marsipaanikukilla.

Pursotukset

3 prk Flora Vispiä

1 prk maitorahkaa

sokeria