Näitä tarjottiin poikani 12-vuotissynttäreillä.



Pohja
150g voita
3 munaa
1,5 dl sokeria
4,5 dl vehnäjauhoja
3 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
3 tl vanilliinisokeria
2 dl maitoa
1/2 pss marianne-crushia

Pinnalle
2 dl omenahilloa

Kuorrutus
200 g Fazerin Marianne-suklaata
2 dl kermaa

Sulata margariini. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon sulatettu rasva, maito ja jauhoseos varovasti sekoittaen. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa 12 minuuttia. Anna jäähtyä. Levitä jäähtyneen pohjan päälle omenahillo.

Kuumenna kuorrutuksen kerma kattilassa kiehuvaksi, älä keitä. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä hetki. Kaada sitten suklaakuorrute pohjan päälle. Ripottele pinnalle Marianne-crushia.