Tällä samalla ohjeella olen tehnyt ennenkin voileipäkakkua. Tämä kakku meni Prinsessa Ruususen synttäreille.

1254595408_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1254595389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

2 pkt grahampaahtoleipää


Täyte 1: Kinkkutäyte

500 gpalvikinkkua

½ tlk sinappi-kurkkusalaattia

2 prk ranskankermaa

200 g ruohosipulituorejuustoa


Täyte 2: 2 prk Italiansalaattia


Kostutus

3 dl maitoa


Kuorrutus

2 prk ruohosipulituorejuustoa (a´200g)

1 prk ranskankermaa


Koristelu

1 ruukku tammenlehväsalaattia

1 ruukku herneenversoja

100 g ohuita kinkkusiivuja

100 g ohuita meetwurstisiivuja

kirsikkatomaatteja

tummia viinirypäleitä

Aamupala Cheddarjuustoa


Valmista kinkkutäyte. Hienonna palvikinkku ja kaada kulhoon. Lisää joukkoon ruohosipulituorejuusto, ranskankerma ja sinappikurkkusalaatti.

Leikkaa paahtoleivistä reunat pois. Lado tarjottimelle ensimmäinen kerros leipiä. Tähän kakkuun laitoin 3 x 3 leipää tarjottimelle.

Kostuta alin leipäkerros ja levitä päälle kinkkutäytettä. Lado taas kerros leipiä ja levitä toiseen väliin Italiansalaattia. Kolmanteen väliin tulee taas kinkkutäytettä. Viimeiseen väliin vielä Italiansalaattia. Lado vielä päälle yksi paahtoleipäkerros. Kiedo kakun päälle kelmu ja anna makujen tasaantua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Vatkaa ranskankermat ja tuorejuustot vaahdoksi 5 minuuttia. Levitä kuorrutetta kakun päälle ja reunoille. Paina juustosta kukkamuotilla kukkia. Koristele.