7-vuotissyntymäpäiville tein tämän heppakakun. Toiveena oli vaaleanpunaista ja valkoista. Täytteeksi toivottiin mangososetta ja valkusuklaamoussea. Paljon onnea!

1333998674_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1333998753_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1333998710_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja

5 munaa

1 3/4 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

½ dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

 

Kostutus

2 dl Spritea

 

Täyte

1 tlk mangoviipaleita

2 Pandan valkosuklaalevyä (2 x 130g)

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 prk Flora Vispiä

 

Kakun pinnalle

2 prk Flora Vispiä

½ dl sokeria

200 g marsipaania

 

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää kuivat aineet siivilöiden munavaahtoon ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa 35 minuuttia. Anna jäähtyä.

Valmista mousse. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita joukkoon tuorejuusto. Vaahdota Vispit ja sekoita suklaaseos vaahdon joukkoon. Soseuta valutetut mangoviipaleet sauvasekoittimella.

Halkaise kakku 3 osaan. Laita alimmainen kakkupohja kakkupahvin tai tarjoilulautasen päälle. Kiristä säädettävä reunavuoka kakkupohjan ympärille. Kostuta spritella. Levitä puolet mangososeesta alimman kakkupohjan päälle. Kaada puolet valkosuklaamoussesta vuokaan. Paina keskimmäinen kakkupohja vuokaan ja kostuta. Täytä toinen väli samoin kuin alempikin. Paina päälle kostutettu ylin kakkupohja. Laita jääkaappiin hyytymään seuraavaan päivään.

Vaahdota Vispit ja mausta sokerilla. Kauli vaaleanpunainen marsipaani levyksi ja leikkaa se kakun kokoiseksi. Paina marsipaanin pintaan kuvio. Siirrä marsipaanikiekko kermavaahdolla sivellyn kakun päälle. Pursotaa kakun reunat korinpohjatyllalla, lehtityllalla ja Städterin 14mm tähtityllalla. Koristele.